Winkel

Opsturen
Wilt u de kaarten per post ontvangen, dan is de uiterste besteldatum 30 september.
Bestelde kaarten worden 14 dagen voorafgaande aan het evenement allemaal verzonden. Tussen 1 en 5 oktober zullen de kaarten bij u op de mat vallen.

Afhalen
Bestelde kaarten liggen tot vrijdagmiddag 7 oktober 2021, 17:00 uur voor u klaar op Breek 14 in Medemblik daarna zijn de kaarten nog af te halen op de infostand. We staan op de Nieuwstraat ter hoogte van nr. 67 naast Locals. Zaterdag zijn we er van 10.00 tot 17.00 uur. En zondag van 12.00 tot 15.00 uur.

Wij wensen u veel plezier!

  • Niet op voorraad
    Stempelkaart voor de Bokkentoer, het leukste en grootste bokbierfestival van Westfriesland! Altijd op de tweede zondag van oktober, dit jaar dus op 10 oktober. Mocht de Bokkentoer dit jaar onverhoopt niet doorgaan, dan zijn de kaarten geldig voor volgend jaar. Restitutie is niet mogelijk. De kaarten zijn vanaf 8 september op te halen bij Commandeur Media, Breek 14 in Medemblik. De kaarten worden tot vier dagen voor aanvang verstuurd, voor degene die deze optie heeft gekozen.
  • Stempelkaart voor de Bokkentoer, het leukste en grootste bokbierfestival van Westfriesland! Altijd op de tweede zondag van oktober, dit jaar dus op 9 oktober. Mocht de Bokkentoer dit jaar onverhoopt niet doorgaan vanwege coronamaatregelen, dan zijn de kaarten geldig voor volgend jaar. Restitutie is niet mogelijk. De kaarten zijn vanaf 23 september op te halen bij Commandeur Media, Breek 14 in Medemblik. De kaarten worden tot vier dagen voor aanvang verstuurd, voor degene die deze optie heeft gekozen.
  • T-shirt

    17,95
    Mooi zwart T-shirt met opdruk op de rug en borstlogo, ter ere van de 10e editie van de Bokkentoer.
Go to Top