Vervoer

Vervoer2019-08-20T12:04:40+00:00

KoggevaarderAlle proeflokalen zijn gemakkelijk te bereiken. Hiervoor hebben wij twee paardentrams, een elektrisch aangedreven busje van Citytours Medemblik en de polderschuit van de Koggevaarder Rob SmakKoggevaarder van Rob Smak ingehuurd, die de gehele middag vaste routes door de stad afleggen. U kunt opstappen bij één van de vele bokkenhaltes, of u wuift naar de bestuurder en dan is de kans groot dat hij even halt houdt.
Het stempelkaartje is uw toegangsbewijs.

Museum Stoomtram

Met de Stoomtram Hoorn-Medemblik naar de Bokkentoer

Dit jaar doet de Museum Stoomtram niet actief mee aan de Bokkentoer van Medemblik, maar u kunt vanaf station Hoorn, Wognum, Twisk én Opperdoes wel op de tram stappen. Stempelkaarten zijn via onze site verkrijgbaar. Bij voldoende deelname zorgen wij voor het terugvervoer naar de verschillende stations met een touringcarbus. Voor reserveringen van de touringcar stuurt u een mailtje naar info@bokkentoer.nl.

Met de paardentram of schuit vanuit Wervershoof en Onderdijk

Dit jaar kan je ook met de paardentram of schuit vanuit Wervershoof en Onderdijk worden vervoerd. Een taxi-busje van Taxi Kaijer brengt je dan weer terug.

Voor € 17,50 per persoon krijg je een stempelkaart van de Bokkentoer, twee kopjes koffie met een cake, vervoer met paardentram of poldersschuit naar de Bokkentoer en een taxibusje terug naar Onderdijk of Wervershoof!

Stuur hiervoor een mailtje naar info@bokkentoer.nl

Voor informatie kunt u terecht bij PC Reclame, 0227-547594, of op 0630-121236

Dienstregeling Museum Stoomtrein naar de Bokkentoer:

Station Vertrektijd
Hoorn 10:40
Wognum 11:20
Twisk 11:45
Opperdoes 11:50

‘s Avonds weer naar huis (bij voldoende deelname met een touringcarbus)

Station Vertrektijd
Medemblik 19:30