De organisatie van de Bokkentoer is verheugd om aan te kondigen dat Sligro, een van de meest toonaangevende horecagroothandels in Nederland, is toegetreden als hoofdsponsor voor de veelbelovende bokbierproeverij in Medemblik.

 

Dit jaar, op zondag 8 oktober, zal de Bokkentoer de straten van Medemblik opnieuw laten bruisen met herfstvreugde en smaak. Het evenement, dat 16 proeflokalen en meer dan 1600 bezoekers verwelkomt, biedt een unieke gelegenheid om de rijke smaken van bokbier te ontdekken en te vieren.

De steun van Sligro als hoofdsponsor versterkt de reputatie van de Bokkentoer als één van de meest gewaardeerde herfstfestivals in de regio. Sligro is al lang een vertrouwde naam in de horeca- en foodservice-industrie en deelt een passie voor hoogwaardige producten en culinaire innovatie.

De Bokkentoer belooft een onvergetelijke ervaring te worden, met de warme gastvrijheid van Medemblik en een scala aan heerlijke bokbieren om van te genieten. Sligro’s betrokkenheid als hoofdsponsor onderstreept hun toewijding aan de lokale gemeenschap en de viering van de Nederlandse culinaire tradities.

Mis deze kans niet om de herfst te verwelkomen met heerlijke bokbieren en gezelligheid. Noteer 8 oktober in je agenda en sluit je aan bij ons in Medemblik voor de Bokkentoer, mede mogelijk gemaakt door Sligro Food Group.