Het grootste en leukste bokbierfestival van Westfriesland wordt nóg groter en nóg leuker. De organisatie gaat dit jaar ook op zaterdag al activiteiten ontplooien. Zo is Lenny Kuhr gecontracteerd voor een optreden op zaterdag 12 oktober. Dan klinkt de Troubadour van weleer in het eeuwenoude Kasteel Radboud in Medemblik.

Lenny Kuhr in Medemblik

Lenny Kuhr speelt met haar band in het kasteel

Vanaf 14.00 uur gaat de ‘Vitasys Bokkentoer Experience’ van start en worden de gasten ontvangen in de taveerne van het kasteel. Zij kunnen genieten van een complete bokbierproeverij met de uitleg van allerlei interessante lokale bierbrouwers. Stadsbrouwerij Radboud mag hier natuurlijk niet bij ontbreken. Binnenkort wordt meer bekend over de andere deelnemende brouwerijen. Tussen het proeven door serveert kasteelvrouwe Emma de lekkerste hapjes en verzorgt Lenny een geweldig optreden. 50 jaar na haar winst tijdens het Eurovisie Songfestival zingt zij nog steeds de sterren van de hemel. Zij wordt begeleidt door haar vaste muzikanten Mischa Kool (basgitaar) en Reinier Voet (gitaar). Lenny werkt voortdurend aan nieuw repertoire en je zult haar zelden ‘gouwe ouwe’ horen zingen. Voor de Bokkentoer maakt ze uiteraard een kleine uitzondering. Haar huidige repertoire is vooral spiritueel, dus dat past naadloos in deze schitterende entourage. Na het optreden vervolgt de proeverij en is er na afloop een sixties/seventies afterparty met DJ André. Om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te bieden, verdelen we de gasten in twee opeenvolgende groepen.

Tickets zijn verkrijgbaar via http://bokkentoer.nl/product/vitasys-bokkentoer-experience/ met een leuke vroeg’bok’korting. Voor meer informatie, mail naar info@bokkentoer.nl